Erhvervstransport

Specialister i erhvervstransport

DD-S tilbyder erhvervskørsel i hele landet og garanterer professionelle chauffører, der tager din erhvervslevering alvorlig og sørger for, at den når frem til tiden. Vi leverer når det passer dig. Det er lige meget hvor i Danmark og vi transporterer alle typer af gods.

Sørger du en fast erhverv- og leveringsløsning, så tag en snak med en af vores transportkonsulenter. Vores transportkonsulenter står klar til altid at rådgive dig og kan skræddersy en transportløsning til dig og dit firma.

Transportkørsel for virksomheder med service døgnet rundt

Younes Kharbouch har med DD-S fået opbygget et dedikeret og fleksibelt transportteam siden 2017, som altid holder fokus på god kundeservice samt sikker erhvervskørsel af alt slags gods, både dag og nat.

Med en døgnbemandet central får du en tryg og sikker forbindelse, når det hele brænder på. Vi har altid kompetente chauffører der står klar til at hjælpe dig og dit firma.

Hvorfor skal du vælge DD-S transport?

Vi kører for dig og tilpasser os dine behov. Et samarbejde med os begynder derfor altid med en åben dialog, hvor vi afklarer jeres transportbehov, og finder de helt rette løsninger til netop jeres virksomhed.

Book en aftale i dag med en af vores kompetente transportkonsulenter og få råd og vejledning angående dine transportbehov.

Bliv kontaktet i dag!

Vi håndterer alle transportopgaver for dit firma!

Vi har mange års erfaring med transportkørsel. Vi er derfor altid klar til at varetage jeres transportopgaver. Hos os får I altid faste chauffører, trofaste medarbejder og biler, der passer til jeres transportbehov. Vi har også en lang række andre kerneopgaver som; ekspres, ADR, high value- eller pharma kørsel.

Kontakt info

Gungevej 2, 2650 Hvidovre
info@dd-s.dk
+45 25 94 94 30