Om os

Vi laver skræddersyede transportløsninger til jer!

Vores kerneværdier

DD-S blev stiftet af Younes Kharbouch i 2017 og er i dag en succesfuld transportvirksomhed, der håndterer leveringer I ind- udland. Hovedkontoret ligger i Hvidovre, men virksomheden er repræsenteret på tværs af landet. Hos DD-S tror vi på langsigtede og sunde samarbejder, og vi har igennem årene oparbejdet en fast kundekreds der anerkender vores værdisætning og arbejdsmetoder. Vores kunder ved, at vi overholder aftaler ned til mindste detalje, og at de kan forvente høj kvalitet og gennemsigtighed ved hver eneste levering vi udfører.

Vi lever af at levere

Vi er en virksomhed der lever af at levere, og vores biler er vores vigtigste redskab – men vores sande styrke er vores kompetente og erfarne chauffører der altid har vores kunder i fokus, og skaber værdi og tryghed for disse. Klar kommunikation, tillid og forståelse er værdier vi holder ved, og vi stræber efter at de skal kunne mærkes gennem hele virksomheden.

Skræddersyede løsninger

Vi tager aldrig flere opgaver ind, end vi har ressourcer til at håndtere, og som virksomhed kan I altid henvende jer til os for at diskutere jeres behov. I et tæt samarbejde kan vi sammensætte en fleksibel løsning for jer. Kontakt os i dag på 25949430 og hør nærmere om jeres muligheder.

Om Younes Kharbouch

Tillid, tydelig kommunikation og trofaste partnerskaber er kerneværdier der definerer Younes Kharbouch og hans virksomhed, DD-S. Younes startede DD-S tilbage i 2017 og har mange års erfaring i transportbranchen.

I transportbranchen bliver Younes omtalt som specialisten, dette skyldes blandt andet hans mange års erfaring med nattransport og transportkørsel på byggepladser hvor koordinering, tillid og stærke samarbejdsaftaler er fundamentet for et langvarigt partnerskab.

Kontakt os

Har du brug for en skræddersyet transportløsning?

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på din transport opgave.