Transport af farlig gods (ADR)

Hvad er ADR?

Hos DD-S er vi vant til at håndtere og køre med farligt gods, i daglig tale kaldet ADR, og det er en opgave der stiller høje krav til fagligheden i hele vores organisation.

Når der tales om farligt gods, menes der genstande, som kan forårsage skader på dyr, mennesker og miljø. Det kan f.eks. være trykflasker, kemikalier og lignende.

Kompetente chauffører

Det er genstande der uundgåeligt skal transporteres rundt i ind- og udland, og derfor har vi specialiseret personale der gennem uddannelse og erfaring, er eksperter i denne type kørsel og de bærer alle det lovpligtige ADR-bevis. Vi vægter sikkerhed frem for alt, både for medarbejdere og kunder, og vi garanterer derfor at vores chaufførers kompetencer løbende bliver holdt opdateret gennem de rette kurser, så I som kunde altid kan stole på, at jeres gods er i sikre hænder fra afhentning til levering.

Transport af alle typer gods

Hos DD-S har vi kun kompetente chauffører med ADR-beviser

Vi går op i sikkerheden, så dit gods kan komme trygt frem til destinationen

Du kan trygt stole på os som din faste erfarne transport partner

En transport partner I kan regne med

Fra vores mange år i branchen ved vi, at et samarbejde bliver stærkere og mere effektive over tid, og derfor stræber vi altid efter at opbygge solide partnerskaber med jer som kunder, så vi sammen kan løfte hinandens forretning år efter år.

Vi vægter værdier som tillid, gennemsigtighed og forståelse højt i alle aspekter af vores arbejdsgange, og vi står altid på spring for at hjælpe jer, når I har brug for det. Det kan I bl.a. mærke med vores døgnbemandede central, hvor der altid er en kompetent medarbejder der står klar til at assistere jer.

Kontakt os

Har I brug for transport af farligt gods i dag?

Vi har også en lang række andre kerneopgaver som; ekspres, distributionskørsel, high value- eller pharma kørsel.

Andre af vores services

Ekspreskørsel

Hurtig og sikker levering, med DD-S - vi tilbyder ekspreskørsel i ind- og udland.

Højværdi transport

Mangler du en til at transportere værdifulde genstande? Vi har fokus på sikkerhed og skræddersyet løsninger til jer.

Pharma transport

Har du brug for transport af pharmaceutiske produkter? Professionel transportør af produkter fra leverandør til kunde!