Montage og installation

Vigtigheden af den rette installation

En succesfuld levering handler ikke altid kun om transporten fra A til B, og hos DD-S har vores chauffører derfor også de nødvendige kundskaber til montage og installation af bl.a. møbler og hårde hvidevarer.

Som kunde hos os kan du være sikker på, at vores professionelle chauffører, montører og installatører arbejder effektivt og efter bogen, når det kommer til korrekt implementering.

Sikker montering og installation

Alt arbejde hvor der foregår løft og manøvrering af tunge maskiner indebærer risiko, for både maskiner og ansatte, og derfor går vi højt op i at følge arbejdsmiljøloven og sikkerhedspåbud igennem hele processen.

Vi lever af at levere andres varer, og alle vores medarbejdere har derfor stor respekt for de dyrebare varer de håndterer. De vil således gøre alt for at sikre, at både levering og installation foregår på en nænsom og forsvarlig vis, så varerne ingen skader risikerer undervejs.

Transport af alle typer gods

Vi følger arbejdsmiljøloven og sikkerhedspåbud

100% tilfredshedsgaranti inkluderet

Montering og installation i hele Danmark

Vi sikrer, at varerne virker

Efter montering og installation vil vores medarbejdere ligeledes sørge for at afprøve de leverede maskiner, så de med 100% garanti virker inden vi efterlader jer med dem. Skulle I mod forventning opleve problemer, har vi kyndige fagfolk ved telefonerne som kan håndtere en succesfuld opfølgning på jeres sag.

Montering og levering i hele Danmark

På nuværende tidspunkt tilbyder vi vores transport services med montering og installation i Danmark. Vores netværk af erfarne chauffører strækker sig over hele landet, og vi kan således hurtigt træde til, når I har behov for vores services.

Kontakt os

Har I brug for montering og installation?

Vi har også en lang række andre kerneopgaver som; ekspres, ADR, high value- eller pharma kørsel.

Andre af vores services

Ekspreskørsel

Hurtig og sikker levering, med DD-S - vi tilbyder ekspreskørsel i ind- og udland.

Distributions- og kurerkørsel

Mangler du en til at transportere værdifulde genstande? Vi har fokus på sikkerhed og skræddersyet løsninger til jer.

Transport af farlig gods (ADR)

Skal du have transporteret farligt gods, kontakt os idag! Vi kan håndtere alle typer af gods.