National og international godskørsel

Jeres pålidelige samarbejdspartner

Har I behov for godskørsel i ind- eller udland? Hos DD-S har vi mere end 8 års erfaring inden for transportbranchen, og kan være jeres pålidelige samarbejdspartner. Jeres virksomhed er altid vores fokus, og vi stræber efter at skabe værdi og tryghed for vores kunder, gennem tydelig kommunikation og tillidsopbyggende tiltag.

Vi går op i god service

Vi ansætter kun chauffører der har kvalifikationerne i orden, og det betyder at vi har et stærkt netværk af fagligt stærke ansatte over hele landet, hvis primære fokus er at udføre tilfredsstillende leveringer, og som altid står på spring for at yde den bedste service.

Transport af alle typer gods

Hos DD-S har vi mere end 8 års erfaring i transportbranchen

Vi benytter os udelukkende af erfarne og kyndige chauffører

Fleksible transport løsninger, som passer til dit behov

Real time tracking

Transport er en tillidssag, og vi håndterer alle opgaver med højeste respekt for både gods og kunder. For at øge gennemsigtigheden i vores arbejdsprocesser, har vi real time tracking på godskørsel i ind- og udland. Det betyder, at I som kunder kan sidde på kontoret og følge med elektronisk, velvidende at jeres gods er i trygge hænder fra afhentning til levering. Vi har ligeledes en døgnbemandet central, hvor kyndige medarbejdere er klar til at håndtere eventuelle spørgsmål I måtte have.

Vi tilpasser os efter jeres gods

Hos DD-S ved vi, at fleksibilitet er en forudsætning for at kunne yde service af højeste kvalitet. Derfor tilpasser vi os altid efter vores kunders gods og behov. Med vores mange års erfaring ved vi, at gods kan have atypiske dimensioner, eller at det er nødvendigt at få læsset det ind fra en bestemt vinkel. Som kunde hos os kan i derfor forvente, at vi opbygger vores vogne efter jeres transportbehov.

Vores erfarne og kyndige medarbejdere er altid klar til at tage en dialog om jeres behov for godskørsel, og kan rådgive når det kommer til transporter med særlige krav. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os

Har I brug for transport i ind- og udland?

Vi har også en lang række andre kerneopgaver som; ekspres, ADR, high value- eller pharma kørsel.

Andre af vores services

Distributions- og kurerkørsel

Mangler du en transport mand til gods- eller distributionskørsel? Vi kan håndtere transport af alle typer gods.

Højværdi transport

Mangler du en til at transportere værdifulde genstande? Vi har fokus på sikkerhed og skræddersyet løsninger til jer.

Transport af farlig gods (ADR)

Skal du have transporteret farligt gods, kontakt os idag! Vi kan håndtere alle typer af gods.