Pharma transport

Uddannede medarbejdere

Hos DD-S har vi den erfaring det kræver at transportere pharmaceutiske produkter for medicinalbranchen, og det er en opgave, vi påtager os med den største respekt og forsigtighed.

Al kørsel med pharma-produkter stiller høje krav både til vores biler og medarbejdere, da myndighederne har underlagt strenge kvalitetskrav for netop dette. Vores medarbejdere er GDP-uddannede, og vi har alle de fornødne tilladelser.

Sikkerhed frem for alt

Vejen fra leverandør til kunde skal være 100% fejlfri for at sikre produkternes holdbarhed. For selve transporten betyder det, at lastrummet gennemgår en klinisk rengøring før godset læsses ind samt at temperaturen indstilles og tilpasses den konkrete type pharma. For at kunne opretholde en minimal fejlmargen og kvalitetssikre lasten, har vores chauffører en real time temperatur-oversigt over lastens kølerum fra start til slut.

Vi lever af at levere, og blandt vores kerneværdier er effektivitet, tillid og klar kommunikation. Som kunde betyder det, at I kan føle jer trygge ved at overlade lasten til os.

Tiltag ved pharma transport

Vi har alle de nødvendige tilladelser og certificeringer

Ved pharma transport har vi GDP-uddannede chauffører

Vi sørger for klinisk at rengøre lastrummet før og efter transport

Temperatur i lastrum bliver justeret og kontrolleret

Distribution og ekspres

Pharma kørsel tilbydes hos os som distribution og ekspres. Eksprestransport bestilles med afhentning i Danmark og levering i hele Skandinavien og Europa. Som ekspreskunde tager vi ekstra hånd om jeres forretning, og har vi f.eks. biler der kører hjem gennem Europa vil I blive kontaktet for at høre, om I har gods der skal med tilbage. For begge typer kørselsaftaler gælder det, at I har adgang til en døgnbemandet central for fuld gennemsigtighed.

Vi har kompetente chauffører landet rundt der står klar til at dække jeres behov hvor og når de måtte opstå, og vores mål er at være hos jer inden for 60 minutter efter jeres booking.

Kontakt os

Har I brug for pharma transport i dag?

Vi har også en lang række andre kerneopgaver som; ekspres, ADR, high value- eller distribution- og kurerkørsel.

Andre af vores services

Ekspreskørsel

Hurtig og sikker levering, med DD-S - vi tilbyder ekspreskørsel i ind- og udland.

Højværdi transport

Mangler du en til at transportere værdifulde genstande? Vi har fokus på sikkerhed og skræddersyet løsninger til jer.

Transport af farlig gods (ADR)

Skal du have transporteret farligt gods, kontakt os idag! Vi kan håndtere alle typer af gods.